Ξενοδοχείο Σκύλων - Κέρκυρα - Είπαν για εμάς

είπαν για εμάς

Οι μαρτυρίες όλων όσων μας εμπιστεύτηκαν τη φιλοξενία και τη φροντίδα του σκύλου τους, είναι για εμάς η καλύτερη διαφήμιση.
Διαβάστε τι είπαν όσοι γνώρισαν εμάς και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στο ξενοδοχείο σκύλων του Μίλα στο Σκύλο σου στην Κέρκυρα

Οι σκύλοι μου πέρασαν τρεις μέρες με τον Ηλία. Δεν τους είχα αποχωριστεί ξανά. Εντυπωσιάστηκα με τον τρόπο που τους περιποιήθηκε. Έδειχναν χαρούμενοι και ήρεμοι. Σίγουρα θα συνιστούσα αυτό το μέρος και νιώθω ανακουφισμένη που έχω βρει κάπου όπου μπορώ με χαρά να αφήνω τα σκυλιά μου. Σε ευχαριστώ Ηλία!

Κάρολιν Μ.

Δεν ξέρω πραγματικα εάν υπάρχει πιο ασφαλές μέρος να εμπιστευτείς τον σκυλάκο σου. Έτυχε να αρρωστήσει βαριά ο σκυλος μας, εξαιτίας ενός χρονιου προβληματος υγείας που έχει και ο Ηλίας τον έτρεξε στον κτηνιατρο, του έκανε ενέσεις και ξυπνουσε με ξυπνητήρι συχνά όλο το βράδυ και μας ενημέρωνε για την κατάσταση του, ενώ εμείς γυρνούσαμε πισω στην Κέρκυρα για να τον προλαβουμε ζωντανό.

Τελικά έσωσε τον σκυλακο μας και είναι ακόμα μαζί μας υγιής! Είναι Άνθρωπος με Α κεφάλαιο! Δεν τα φιλοξενεί απλά, τα νοιάζεται, τα φροντίζει και τα διασκεδάζει τόσο πολυ που χαίρονται όταν τον βλέπουν και τρέχουν να πανε κοντά του!

Ελευθερία Π.

Ευχαριστούμε για όλα Ηλία. Ο σκύλος μας είναι πιο χαρούμενος από ποτέ! Φοβερή δουλειά!

Νικόλας Λ.

Χωρίς πολλά σχόλια. Ό,τι καλύτερο έχει το νησί στον τομέα!

Σπύρος Φ.

Η πανσιόν του Μίλα στον Σκύλο σου, έχει μία εξαιρετική προσέγγιση προς τα σκυλιά μας αλλά και προς εμάς, με τον Ηλία και τη γυναίκα του να έχουν δημιουργήσει έναν χώρο με σεβασμό προς τα φιλοξενούμενα ζωάκια μας. Ο Ηλίας μαθαίνει και ενημερώνεται για κάθε μία από τις ιδιαιτερότητες που έχουν τα σκυλιά μας και τα προσέχει σαν να ήταν δικά του. Ένιωσα ασφάλεια και θα τα ξαναπάω όταν χρειαστεί. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!

Μαρία Ρ.

Ένας άψογα διαμορφωμένος και πολύ φιλόξενος χώρος για τα τετράποδα παιδάκια μας. Από την πρώτη φορά που επισκεφθήκαμε το «Μίλα στο Σκύλο σου», καταλάβαμε ότι ο Ηλίας αγαπάει πραγματικά αυτό που κάνει και όλο αυτό που προσφέρει έχει δημιουργηθεί με πολύ μεράκι. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Ευχαριστούμε πολύ Ηλία για την όμορφη φιλοξενία.

Μήδεια Κ.

Ηλία, ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία. Πέρασε υπέροχα και αυτό φαίνεται!

Δημήτρης Γ.

Ένα υπέροχο μέρος για σκυλοπαιχνίδι, εκτόνωση, εκπαίδευση και διαμονή!

Μαρία Γ.

Υπέροχος χώρος και άψογος ο Ηλίας!

Γιώργος Α.

Ό,τι και να πω θα είναι λίγο για τον Ηλία! Εξαιρετικός στη δουλειά του, ευγενέστατος και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει! Μα πάνω απ’ όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Από την πρώτη στιγμή, τον εμπιστεύτηκα και ήμουν σίγουρη ότι ο Τσαρλίκος μου, θα είναι σε καλά χέρια.

Και αυτό γιατί αγαπάει τα σκυλιά και αυτό που κάνει. αλλά και τα σκυλιά αγαπούν τον Ηλία! Ο Τσαρλίκος δεν ήθελε να φύγει όταν πήγα να τον πάρω! Είμαι πολύ τυχερή που σας βρήκα και εννοείται πως θα σας ξανάρθουμε! Ο Ηλίας και τα παιδιά είναι απλά εγγύηση στην ευτυχία του σκύλου σας!

Νάνσυ Τ.

Ο Σνούπι μας, πέρασε μία εβδομάδα συντροφιά με τον Μιλού και τα αλλά σκυλάκια που βρίσκονταν εκεί. Ψάχναμε πολύ καιρό να βρούμε ένα μέρος για να αφήσουμε το σκυλάκι μας, ώστε να μη νιώθει άβολα αν χρειαστεί να λείψουμε για κάποιο διάστημα.

Ψάχνοντας στο ίντερνετ και ρωτώντας, μάθαμε για τη θαυμάσια δουλειά, τη ζεστασιά και τη φιλοξενία που παρέχει ο Ηλίας στο κέντρο φιλοξενίας σκύλων που έχει. Άψογος στο να μας εξηγήσει τι ακριβώς θα παρέχει στον Σνούπι μας για όσο διάστημα θα παραμείνει εκεί, επικοινωνούσαμε καθημερινά με μηνύματα, μας έστελνε βίντεο με τις δραστηριότητες του μικρού μας φίλου και έτσι δε νιώθαμε ότι του λείπαμε.

Ο Σνούπι, μας περίμενε στο αεροδρόμιο αφού είχε πάρει το μπάνιο του, (φρόντισε ο Ηλίας γι’ αυτό) και πιο χαρούμενος από ποτέ επέστρεψε μαζί μας στο σπίτι. Σίγουρα τώρα νιώθουμε ότι αφήνουμε τον μικρό μας φίλο σε καλά χέρια και μπορεί και αυτός για όσο διάστημα λείπουμε να κάνει τις μικρές διακοπές του. Ευχαριστούμε Ηλία για όλα.

Λευτέρης Η. – Ευδοξία Λ.

Έφυγα από τις εγκαταστάσεις του Μίλα στο Σκύλο σου με τις καλύτερες εντυπώσεις! Ένιωσα από την πρώτη μέρα ότι αφήνω τον Ερμή μου σε καλά χέρια, σαν να τον πήγα κατασκήνωση, αφού τα σκυλάκια περνάνε τέλεια εκεί! Ο Ηλίας ήταν άψογος σε όλα! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους, όχι μόνο ως ξενοδοχείο αλλά και ως χώρο αναψυχής και κοινωνικοποίησης για τα σκυλάκια!

Αναστασία Σ.

Είναι σαν να στέλνεις το σκυλάκι σου κατασκήνωση, όπου θα παίξει και θα κάνει φίλους! Είναι ξεκάθαρο πως, όχι μόνο σέβονται τα σκυλάκια αλλά αγαπάνε αυτό που κάνουν. Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία και για την ενημέρωση (και photos) κατά τη διάρκεια!

Όλγα Α.

Υπέροχος χώρος, υπέροχος ο Ηλίας. Ο Μαξ έχει πάει αρκετές φορές και πάντα όταν πλησιάζουμε κάνει χαρές. Όταν δει και τον Ηλία ανεβαίνει πάνω του. Αυτό έχει σημασία. Να περνάει τέλεια ο σκύλος όταν πρέπει να πάει σε ξενοδοχείο. Το συστήνω στους φίλους Κερκυραίους ανεπιφύλακτα!

Αγγελική Π.

Όταν έχεις ως μέλος της οικογένειάς σου έναν σκύλο, η πρώτη σκέψη που κάνεις όταν φεύγεις ταξίδι, είναι το τι κάνεις και που να τον αφήσεις. Ευτυχώς για εμάς που υπάρχει ο Ηλίας Ραϋμόνδης και το Μίλα στο Σκύλο σου.

Τον Ηλία τον γνωρίσαμε, όταν μας τον σύστησαν για να κάνουμε βασική εκπαίδευση στον Dargo, όταν αυτός ήταν ακόμα κουτάβι. Το πρώτο που εισέπραξα, ήταν η αγάπη του για τους τετράποδους φίλους μας και η αστείρευτη υπομονή του. Εκπαίδευση πρώτα στον άνθρωπο και μετά στον σκύλο. Άρα, ήταν και είναι ο μόνος άνθρωπος που θα εμπιστευόμασταν να αφήσουμε τον Dargo μας.

Άψογη φιλοξενία, με πολλές βόλτες μέσα στη μέρα για τα αστέρια μας. Ηλία μου, σε ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, καθώς καμία στιγμή δεν ανησυχήσαμε για το πώς είναι ο Dargo.

Ρένα Σ.

Ηλία, σε ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία της Αύρας. Κάθε φορά που ερχόμαστε σε σας, η Αύρα γυρίζει σπίτι χαρούμενη και κυρίως πιο ήρεμη, συνεργάσιμη και υπάκουη! Καλή συνέχεια και να μας περιμένετε ξανά σύντομα…

Μαρίνα Π.

Ηλία, ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία του Λάρυ. Βλέπω ότι είναι πολύ χαρούμενος. Να μας περιμένετε ξανά, σύντομα…

Όλγα Κ.

Τα δικά μας περνάνε τόσο καλά στα χέρια σου, που σκεφτόμαστε να στα στείλουμε διακοπές, να χαρούνε λίγο… τα βλέπω λίγο ρουτινιασμένα εδώ!

Ελευθερία Π.

Πολλές ευχαριστίες στον Ηλία και την ομάδα του και φυσικά στη Βάσω, που προσέφεραν στη Ρούμπη µας, όχι απλά φιλοξενία για τις μέρες που λείψαμε, αλλά ένα ακόμα δικό της σπίτι, όπου χαίρεται να επιστρέφει όποτε χρειάζεται εμείς να λείψουμε.

Η Ρούμπη είναι ένα πολύ καλ(κ)ομαθημένο κορίτσι, µε χάδια, λιχουδιές, ελευθερία να μπαίνει και να βγαίνει στο σπίτι κατά βούληση και θεωρεί αυτονόητο να μοιράζεται μαζί µας µία μπουκιά από το φαγητό µας. Για όλους αυτούς τους λόγους, εγώ ειδικά, ήμουνα πολύ ανήσυχη την πρώτη φορά που την αφήσαμε στον Ηλία, παρόλο που ήταν αυτός που την εκπαίδευσε πριν από 3 χρόνια. Ο Ηλίας της έδωσε όλα όσα χρειαζόταν για να µη νιώσει παραμελημένη (ναι, ακόμα και την μπουκιά και μάλιστα κουνέλι!).

Υποψιάστηκα ότι όλα πήγαν καλά όταν επιστρέψαμε, που δεν είδα ένα σκυλί «τρελαμένο» από την εγκατάλειψη (όπως φανταζόμουνα, η σκυλομάνα!) να… ικετεύει να την πάρουμε μαζί µας ή να µας έχει «θυμώσει» που την αφήσαμε. Μας υποδέχτηκε εντελώς φυσιολογικά! Αλλά βεβαιώθηκα οριστικά ότι όλα πήγαν καλά, όταν την αφήσαμε για 2η φορά, 2 εβδομάδες μετά. Ήταν φανερό, δεν είχαμε απλά βρει κάπου να αφήνουμε τη Ρούμπη όταν λείπαμε αλλά µία παρέα, όπου ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΛΑ.

Τα σκυλιά δεν λένε ψέματα και η προθυμία της να µας πει «Άντε γεια, πάω να παίξω µε τους φίλους µου» ήταν ξεκάθαρη. Ίσως και να ζήλεψα λίγο.

Την τρίτη φορά που την αφήσαμε (μόλις 1 εβδομάδα μετά), ήξερε πού πηγαίνει (άρχισε να κάνει χαρές μόλις μπήκε στο δρομάκι και βιαζόταν να βγει από το αυτοκίνητο για να παίξει µε τον Μιλού. Πραγματικά σας ευχαριστούμε για όλα!

Πολυάννα Κ.

Γεια σου βρε Ηλία. Είσαι ένας άνθρωπος πολύ χαρούμενος, που κάνει αυτά που αγαπάει και κάνεις πολύ περισσότερα για τους τετράποδους φίλους µας, από αυτά που κάνουν άλλοι… Σε άλλα ξενοδοχεία, απλά τα κλείνουν σε ένα κουτί και δε νοιάζονται, εσύ δίνεις στοργή και φροντίζεις να περνάνε και όμορφα τα σκυλάκια µας…

Αργύρης Κ.

Ο Ηλίας πρόσεχε το αγαπημένο μας κορίτσι, την Ίζυ, για πάνω από μία βδομάδα και αυτή τον λάτρεψε. Όταν την είδαμε ήταν φανερά ήρεμη και πολύ καλά φροντισμένη. Επαγγελματισμός, ασφάλεια, καθαριότητα και άπλετος χώρος για παιχνίδι. Ο Ηλίας έχει πολλή αγάπη για τα σκυλιά, και αυτά το καταλαβαίνουν. Είναι ο καλύτερος! Είναι ωραίο να ξέρουμε ότι, αν χρειαστεί στο μέλλον, υπάρχει ένα μέρος που θα την φροντίσουν καλά. Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το ξενοδοχείο σκύλων! Ευχαριστούμε Ηλία!

Ντέμπορα Φ.

Ο Ηλίας φρόντισε τα κορίτσια μου υπέροχα. Οι εγκαταστάσεις του είναι φανταστικές και είναι πολύ επαγγελματίας!

Μέριλιν Λ.

Ξενοδοχείο - Φιλοξενία Σκύλων, Κέρκυρα

Μίλα στο Σκύλο σου – Θετική Εκπαίδευση Σκύλων
Εκπαίδευση Σκύλου και Ιδιοκτήτη | Ξενοδοχείο – Φιλοξενία Σκύλων | Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων
Υπεύθυνος: Ηλίας Ραϋμόνδης
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 0030 6937 063 485
E-mail: doghotel@milastoskylosoy.gr